задължения, спукано стъкло, автомобилно, пукнатина, възстановяване, от удър, камък, кола, лепене, метод, залепване, фотополимер, начини, българияНачало  Каталог  Форум  Видео  Галерия  Контакти

Банер 1Банер 2Банер 3Банер 4Банер 5Банер 6
Нашите задължения към всеки независим оторизиран техник са:


1.Да предоставяаме консултация и обучение по методите за възстановяване на спукани автомобилни автостъкла на желаещи оторизирани техници.
2.Да предоставим за закупуване професионален комплект за възстановяване и ремонт на спукани автостъкла: EZK-102БГ на одобрените от нас кандидати за оторизирани техници.
3.Да предоставим за закупуване допълнителни материали, инструменти и консумативи за лепене на спукани автостъкла по заяавка на всеки оторизиран техник с търговска отстъпка от 25%.
4.Да предоставяме само на оторизираните техници промоционални отстъпки и преференции от асортимента на DELTAKITS.
5.Да се съобразяваме и договаряме с всеки оторизиран техник обслужващ регион със засилена консумация на услугата за евентуална поява на втори или трети, а ако е необходимо и повече техници и договаряне на подрегиони.!!! В случай, че даден независим оторизиран техник няма приблизително очакваното потребление на консумативи според населеността за дадения регион, фирмата си запазва правото да ангажира друг, като правата на първия ще бъдат отнети след като му бъде предоставена вазможност в рамките на 45 дена да намери друг техник в същия регион и да му препродаде техническата екипировка!!!